Diensten

Wij leveren de volgende diensten:

Binnenschilderwerk

Het binnenschilderwerk in uw huis kan de sfeer van uw interieur sterk bepalen. Strak afgewerkte muren, maar ook kleuren en effecten maken uw huis helemaal af. Alles is mogelijk, van mergelwit tot dieppaars, van mat tot hoogglans en van betonlook tot kalkverf. Ook zijn er speciale verven en coatings om de muren in de badkamers en keukens zo te bewerken dat ze afwasbaar zijn, tegels zijn dan niet meer nodig. Ik geef graag kleur- en materiaaladvies op basis van uw smaak en wensen en werk met de nieuwste technieken om tot mooie resultaten te komen.

 

Buitenschilderwerk

Uw huis of bedrijfspand is uw visitekaartje, dus het is belangrijk dat uw woning of werkomgeving er verzorgd en representatief uitziet, maar ook van groot belang om het schilderwerk te onderhouden. Wanneer er op het schilderwerk bladders, kale of rotte plekken, openstaande naden of slechte kitnaden te zien zijn, is een onderhoudsbeurt sterk aan te raden. Tijdig onderhoud houdt kozijnen en deuren in goede staat, de kosten laag en de waarde van uw woning op peil.

Door met de juiste producten te werken kunnen wij prachtig lakwerk van hoge kwaliteit garanderen.

 

Houtrot

Als houtrot op tijd wordt geconstateerd en behandeld, kan in veel gevallen worden volstaan met reparatie of een deelvervanging. Wanneer er te lang wordt gewacht met het benodigd onderhoud van het houtwerk kan een geheel kozijn en/of deur worden aangetast, waardoor vervanging niet voorkomen kan worden en de kosten vele malen hoger zijn dan het repareren van de onderdelen.

Met de laatste technieken en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat u niets meer zult zien van de houtrot.

 

Wandafwerking

Om wanden af te werken en zo uw interieur te verfraaien zijn er talloze mogelijkheden.

Muren kunnen gedecoreerd worden met structuur, muurverf, glasweefsel of mooi behang.

 

6% Btw tarief

In Nederland geldt er al enige jaren een 6% btw tarief op schilder- en stukadoorswerk. Het

schilderen en stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6% btw tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het schilderwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

 

Winterschilder

Tijdens de periode 1 december tot en met 31 februari geldt de winterschilderkorting.

Mede door de ontwikkeling van speciale verven, die zeer snel drogen en goed tegen lage temperaturen kunnen, is het voor schildersbedrijven mogelijk om uw schilderwerk buiten in de winter te verzorgen. Binnen werken wij uitsluitend met water gedragen producten die geur arm zijn en snel drogen.

U ontvangt op al het schilderwerk in de genoemde periode een korting van 10%.